Spis opp maten!


Norske hjem kaster tilsammen 217.480 tonn mat i året.
Av dette kaster en husholdning ca 8 kg brød og bakevarer, 
og over 11 kg frukt og grønt.

217.480 tonn.....
Det er jo ALTFOR mye, 
så jeg prøver å bli flinkere til å få brukt opp restematen.

Rester av syltetøy er supert i en milkshake.
Denne er en favoritt hos gutta i huset! 
Passion og Coconut-syltetøy, 
sammen med melk, vaniljeis og isbiter.

Bare fyll opp glasset og rist, 
så slipper du så mye oppvask.



Tørt brød blir til arme riddere eller krutonger.
Alle i huset digger de sprøstekte krutongene med provence-krydder.
Perfekt til en salat eller til tomatsuppe!
Og arme riddere smaker jo nesten som vafler.

Frukt og bær som begynner å synge på siste verset havner i en smoothie.
Og smoothie har vi i flere kvelder i uka.
Super kveldsmat om man tar i litt havregryn.