tirsdag 24. august 2010

Da er høsten kommet

Da tror jeg sannelig vi kan konstantere at høsten er rett om hjørnet... Regnet høljer ned og gradestokken viste 8 grader i morres. Så da har mor sjøl hatt god tid til å bare sooove mens ungene var på skolen. Helga tok på, kan man si :-) Skal aldri aldri aldri mere drikke champagne etter å ha sovet kun 2 x 30 minutter natta før (på en buss...)


Denne vakre pakken har jeg fått fra Marthe, med det vakre bloggen Vinterhagen. Kortet var til å ta pusten selv fra en ivrig kortlager, og sjokoladen skal nytes sammen med et glass rødvin og Greys Anatomy.


Presskannevarmeren var nydelig


Og den var perfekt sammen med de mintgrønne iste-flaskene fra Arizona.
Nå skal jeg sette meg ned og finne ut hva jeg skal ha som premie i min give-away :-) Perfekt at det regner ute, for da kan jeg sitte med slike puslerier med goood samvittighet.


På stua har det sneket seg inn et nytt medlem, trolig hundre år gammel. En nydelig skuvseng, som etterhvert skal fylles med tepper og vakre puter. Men først må det nok litt skuring til...

5 kommentarer:

 1. Hei!
  så kult å høre om flere som har prøvd å bake jødekaker, jeg har skjønt at det eksisterer flere varianter av deg ja, kanskje jeg skal prøve en tykker og mindre brun variant neste gang:-)
  God tirsdag!
  hilsen Jeanette

  SvarSlett
 2. Så smart med presskannevarmer da!! :-) Kjempefin!

  SvarSlett
 3. Så fine gaver! Og så heldig du er som har fått tak i ei gammel skuvseng!!!
  Måtte smile av realitetsblogginga di under her... som å se heimen vår! :)
  Gratulerer med overstått bryllupsdag! ARtig med hofteholderen :)
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 4. Så fine gaver du har fått;) Åsså den fine senga da! Gleder meg til å se den i sin helhet;)

  SvarSlett
 5. Ja, høsten av absolutt kommet :) Liker høsten litt, til en viss grad :) Liker litt kalde, mørke kvelder hvor man kan sitte inne med varm drikke og stearinlys :)

  Så fine pakker :)

  PS! Takk for kommentarer på bloggen min :)

  SvarSlett

Ha en superfin dag, hilsen Lottemora