mandag 22. oktober 2012

Hoppe i søledammer


Da var dagens treningsøkt unnagjort.
Så kjekt med venninner som drar meg med 
på treningssenteret altså!

Nå skal vi bli spreke :-)

Ser dere hva dette er forresten? 
Lottemora med polkadot-støvler som hopper i søledammer....

Fortsatt vått og guffent høstvær
så idag blir det nok innedag.
Rydde boden nede kanskje?

Evighetsprosjekt 
som man aldri blir ferdig med....


-Lottemora-

4 kommentarer:

 1. Så herlig med slike venninner!
  Jeg meldte meg inn i sats i august jeg, men må innrømme at jeg ikke har vært der enda, enda en gang støttemedlem.. uff uff!

  Ha en fin kveld!
  klem

  SvarSlett
 2. Så flink du er! Trening er ikke alltid like lett å komme seg på, men det er jo så deilig etterpå! Selv var jeg skikkelig godt i gang i sommer, men så fikk jeg leddbetennelse i august og har vært ganske handicapet siden det :( MEN: Nå er jeg så godt som i orden igjen og har så vidt begynt å prøve meg på litt belastning! Har ihvertfall fått erfare at å ikke kunne bruke kroppen eller bevege seg i det hele tatt er så utrolig kjipt; så man må ta vare på den kroppen man har og faktisk bruke den når man kan :) Så nå gleder jeg meg til jeg skal trene neste gang! ;)

  SvarSlett
 3. Oj!!! Jeg kunne vist trengt noen til å dra meg med på treningssenter jeg også. Meeem alene med tre små barn så er det vel egentlig ikke bare bare. Får vel litt trim i å prøve å holde følge med de da :)
  Ha en fin kveld videre.
  :) Susanne

  SvarSlett
 4. men nå snør det ute. vurderer å ta frem vinterskoene... litt usikker på om det er ok med snø eller ikke ennå... men som du skriver, noe kan nok bli gjort inne på sånne dager. ELLER man kan gå på kafe ;) -monakristin

  SvarSlett

Ha en superfin dag, hilsen Lottemora