fredag 24. august 2012

Hytteost med rips



God morgen

Idag må det nok litt kaffe til.
Det ble senkveld før jeg kom hjem i går.
Striping av hår tar sin tid med min manke,
og i tillegg skravla vi jo for en hel syforening.

Litt masse mattips på bloggen om dagen føler jeg.
Holder jo på med godis-avvenning.
Men dette er ikke et godt tips.

Såg spennende ut på bilde,
men smakte overhodet ikke godt.


Har i lengre tid vegret meg for å smake på cottage cheese,
men her om dagen bestemte jeg meg for å prøve likevel.
Man vet jo ikke før man har smakt.

Tok på sukker og kanel,
og til slutt noen rips fra hagen.

Og det såg jo faktisk ikke så ille ut.

Men det ble nok første og siste hytte-osten for min del ja.



Ha en finfin dag da dere

Klem
Lottemora

4 kommentarer:

  1. Jeg er enig med deg, hytteost er ikke godt, det smaker jo bittert:) Nei, da lar jeg heller være å spise;)

    God helg til deg fra Trine:)

    SvarSlett
  2. Å jeg elsker cottage cheese :) Jeg bruker litt ravigotte-saus når jeg spiser det, evt. sweet & sour. Må ha av de 3 kiloene jeg har lagt på meg i sommer :))
    God helg!

    SvarSlett
  3. Hytteost kan være godt det. Da jeg var yngre blandet mamma inn gressløk og salt i osten, så brukte vi den som pålegg. Knallgodt! Din kombinasjon har jeg ikke prøvd...

    God lørdag!

    SvarSlett
  4. Bland CC med kirsebær yoghurt og litt hakka mandler feks :) Nyyydelig :) Flott blogg forresten :)

    SvarSlett

Ha en superfin dag, hilsen Lottemora