fredag 9. juli 2010

Så koselig med masse avskårne blomster i vaser og mugger, Har tatt inn både peon, valmue og hundekjeks (!), og i går kveld fikk jeg sannelig besøk av ei superduper dame, som hadde med seg en stor bukett roser til meg. Blir helt rørt jeg. Hadde en kjempekoselig kveld med scrapbooking og skravling :-)

Idag har jeg stort sett slumra i hengekøya med ei god bok. Bilen hadde punktert ved hjelp av en spiker, så da hadde jeg god grunn til å kose meg hjemme :-) Men i morgen - i morgen - DA skal jeg være effektiv og gjøre en masse ærender. Blant annet å levere dekket til lapping....

Og så har jeg jo lest bloggene til Emmeline og Sjuskeline idag, og ledd meg krokete. Deres skildringer av hvorfor man ikke behøver å stryke / brette klær er bare herlige, og jeg anbefalere dere på det sterkeste å ta en tur innom dem. Spesielt om gjestesengen er full av nyvaskede klær, og kurven med stryketøy inneholder plagg som ungene vokste ut av for flere år siden....

Sjøl synes jeg strykejernet er fint til å stryke fast bilder på kubbelys.... eller strykebrettet til tørrtrening før snowboard-sesongen kanskje?
Jeg har enda ikke somla meg til å legge inn bilder av peoner og redesigna kjoler....men i Morgen - da skal jeg tømme kameraet og legge ut bilder på bloggen. Skal fotografere i bryllup på lørdag, så derfor må jeg frigjøre plass på minnebrikken samt lade batteriene.

Men nå skal Lottemora lalle sove noen timer før jeg blir vekt av prinsen og prinsessa mi, og ikke minst vofsen som er blid som ei lerke hver morran.

3 kommentarer:

 1. Høres deilig ut å slappe av i hengekøya:)Godt med en slik slumredag.
  Strykejernet her er veeeeldig sjelden i bruk, så godt å lese at en kan bruke det til å trene til snowboard-sesongen istede, hihi:)

  SvarSlett
 2. Hei :))

  Åååå hengekøy er jo berre lekkert!!! Jeg har hengestol hehe...;)Stryker så å si aldri...ikke 1 gang i året engang! Men kjekt å ha tilfelle da hehe...

  Ønsker dej en super fin sommer videre ♥

  Klem klem :)))

  SvarSlett
 3. Deilig med slaraffenliv i hengekøye - drømmer om det på terrassen her.

  Er ferdig med pay-it forward gaven din - sender du meg adressen din til marthe.jensen@gmail.com så kommer den snart i posten!

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett

Ha en superfin dag, hilsen Lottemora