mandag 5. juli 2010

Peon i blomst og jeg har vunnet wallstickers ... igjen

En solfylt og flott dag, perfekt for slaraffenliv på terassen. Idag ropte husbonden fra baksiden av huset! Han visste hvor fælt jeg venta på at peonene skulle blomstre, og idag skjedde det! Masse blomster -Magisk! Skal ta bilde av den i morgen!

Var innom bloggen til Hilde Heimdal idag og oppdaga at jeg har vunnet en av hennes flotte wallstickers igjen. Så nå venter jeg på en det står Relax på, og en det står Carpe Diem på. Gleder meg stort til de kommer. Lurer på om jeg skal ha Relax på baderomsdøra, ettersom det er en liten relaxavdeling der inne...
Wallstickersene er forøvrig å få kjøpt hos Roka Design

Ellers har jeg bedrevet dagen med litt redesign. Frøkna har strukket seg og vokst ut av alle sommerkjolene sine. Ettersom vi ikke har annet enn to måneder med grønn "vinter" her i fjellheimen, er det tullete å kjøpe helt ny sommergarderobe hvert år. I gjor fikk vi iallfall ikke bruk for sommerklærne.... Forsov oss den dagen det var sol.... (ser litt mer lovende ut denne sommeren, men jeg tar ingen sjanser på å bli lurt igjen...)
Så idag har jeg altså klippet og sydd... mine gamle topper /singletter som var litt trange har fått nytt liv som tunika til vesla, og gubben sine t-shirts har blitt sommerlige kjoler med frynser nederst. Skal prøve å få tatt noen bilder i morra, for jeg tryllet fram masse lekkert! I morra skal jeg prøve å sy en rutete hvit kjole av en av mannens gamle finskjorter. Tror det blir riktig så søtt.

Men nå skal Lottemora prøve å få noen timer skjønnhetssøvn

3 kommentarer:

 1. har vunne dei wallstickerane eg og☺ Alltid so kjekt å få pakkar i posten☺
  Og wallstickers eg er blitt hekta på☺ Har bestilt maaaange frå Hilde, hihi☺

  Håpe du får ein fin dag☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 2. Etter å ha lest innlegget ditt fikk jeg lyst til å prøve meg med litt redesign. Takk for inspirasjon.

  SvarSlett
 3. Så gøy, jeg fikk wallstickers fra Hilde i posten igår som jeg hadde vunnet:)) Må bare finne en passende plass nå;)

  Klem!

  SvarSlett

Ha en superfin dag, hilsen Lottemora