Pinnebrød til kvelds

Idag er dagen for å pusle litt hjemme. Skittentøyskuven er stappfull og nå MÅ jeg bare ta en økt nede på vaskerommet. Tar med meg radioen ned og synger en trall mens jeg drømmer om et hyggelig vaskerom. Men må nok holde ut med betongvegger og betonggulv noen måneder til.


Etterpå tenkte jeg at jeg skulle prøve meg på pinnebrød, som vi skal ha med på tur i ettermiddag :-)

1 kg mel
1 pk tørrgjær (eller 3 ts bakepulver om man skal på en lengre tur og ikke vil ha alkohollukt av gjærdeigen....)
2 ts salt
2 ts sukker
1/2 liter ++ melk eller vann
(1/2 dl olivenolje for en smidigere deig. Evt smør i stedet)

Dypp i sukker og stek på bålet til den er lett å løsne fra pinnen.

Variasjoner:
Kanel og sukker
Provencekrydder
Ost
Bacon





Nam Nam!!