fredag 24. juli 2009

Systematisering på programmet idag

Gårsdagens runde på IKEA førte til innkjøp av enda flere Lack-hyller og over 20 kurver/bokser. Skulle kjøpe de siste dørene til vitrineskapet på stua, men de var tomme denne gangen også....sukk..... Men fikk iallfall kjøpt de glasshyllene vi glemte sist. Kurvene og Lack-hyllene begynner å komme på plass på barnerommene, så endelig skal det bli system og orden. Skal ha to lenge Lack-hyller øverst til bøker og pynteting. Kommer forhåpentligvis opp i løpet av noen dager. Mannen har vært en engel og satt opp skohyller. i gangen. Dvs....jeg skal ha bokser med sko, votter, ullsokker etc. Ser litt ryddigere ut enn masse sko hulter til bulter i hyllene. De vi bruker hver dag skal jo uansett stå i yttergangen. Så får jeg heller ha et par lekre sko framme "til pynt". Spotter og praktiske knagger under den øverste hylla til vesker, jakker etc. Supert med alle disse småskuffene slik at alt kan ha hver sin plass (sykkelhansker, hockeypucker, verktøy etc)

Kjøpte også nye knotter til skapdørene på kjøkkenet, så nå ser det litt mer moderne ut. Det var nemlig furuknotter fra før.....

Fant også noen nye badehåndklær i offwhite. til 29 kr pr stk. Men ser jeg får plass til noen fler. Badet; definitivt ikke IKEA. Badekar fra Heritage og badevakta er hentet fra Hellas.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Ha en superfin dag, hilsen Lottemora