onsdag 8. juli 2009

Endelig har vi tatt over huset

Og no er det maling i forrykende tempo. 3 soverom skal males før
Først ut er jenterommet: det males i Krem på tre vegger og Sorbet på vindusveggen. Tror det blir riktig så lekkert når vi får på plass himmelseng, oldemors nattbord etc. Nå gjelder det bare å fine noen riktigflyttebilen kommer på fredag. så søte gardiner. Fant btw et kjempefin roooosa flossteppe på Møbelringen idag - godt og lunt å sitte på når frøkna leker med barbiedukkene.
Neste rom er gutterommet. Her blir det Rosenborg-tema. Tre hvite vegger og en svart kortvegg. Må på IKEA og kjøpe noen svarte Lack hyller til kortveggen, og kanskje skrivebordplate i samme serie. Rosenborg gardiner og sengetrekk er allerede i boks. Og fotballer til gardinstanga :-)

Tilslutt: foreldrerommet. Her blir veggen bak senga Kaffe-brun. De andre veggene Marrakech (grå-beige). Gruer meg litt til å møte morratrynet mitt i speilet hver morran. Regner med at mannen kaprer plassen nærmest vinduet. Men heller morratryne enn å fryse på nesen om natta!

Får aldri nok av dette badet jeg.... Lurer på hva jeg skal gjøre med all gulvplassen. Salsakurs kanskje. Det er jo cd-spiller innbygd *glis* Fantastisk å stå opp og spille favorittmusikken på morran mens man sminker seg :-) Gjenstår en shoppingtur da; må finne en grå-beige badekarpute, et lekkert dusjforheng, noen nye håndklær (lilla kanskje?) og badeskum som dufter lavendel <3 <3 <3 Weeee! På fredag får vi lastebil til å flytte møblene!!

1 kommentar:

Ha en superfin dag, hilsen Lottemora